IBLAND ÄR DET SI OCH IBLAND ÄR DET SÅ!

Och i kväll fick jag diska, det slapp jag i går!

 1. monika skriver:

  Just det Anneli!
  /monika

 2. Fina saker blir inte finare av att stå och samla damm, och om inte något går sönder ibland får man ju aldrig glädjen att köpa nytt ;)

 3. monika skriver:

  Anna!
  Då är jag som din Mor, här finns ingen skillnad mellan finservisen och den andra;)!
  /Monika

 4. Anna skriver:

  Tänk, precis så sa min mor, salig i åminnelse… Och körde med samma glada min kristallglasen och finservisen :-D För hon ville använda sina fina saker förstås! (Gjutjärnspannorna diskades dock alltid för hand i enbart hett vatten.) Vissa saker gick bra och andra lite mindre bra… Pappa har kvar ett par karotter i den vackra Bersåserien av Stig Lindberg. En där dekoren syns och så den som användes som potatiskarott och alltså diskades varje dag av kära mor, dekoren går bara att ana.
  Jag är något försiktigare med saker jag är osäker på.

 5. monika skriver:

  Anneli!
  Ha, ha,,,rolig syster! Och jag har som du, en massa älskvärda ting som inte går att diska i maskin…..
  /Monika

Comments are closed.

LOADING..