EN STOR DAG!

I dag blev det en stor dag, Nelly fick, 15 veckor gammal, släppas loss och ut!

Och till min stora glädje gillade hon mitt hippieträd lika mycket som jag gör!

Heja Nelly!

IMG_7259

 1. monika skriver:

  Anna!
  Åh, tack:)!
  /Monika

 2. Anna skriver:

  Oh, så söt hon är er lilla ”sköldpadda”!!! Vi har två stycken sköldpaddsfärgade katter men båda är mycket mörkare än Nelly men jag gillar den teckningen i alla varianter! Hippieträdet låter fantastiskt och så håller jag med Bigge såååå mycket när det gäller din mat, enkel, pålitlig vad gäller recept och alltid mycket god!!! Heja på, både Nelly och Monika!

 3. monika skriver:

  TKB!
  Ha, ha..;)!
  Heléne!
  Oh ja! Är glad att kristallkronan fortfarande hänger i taket….;)!
  /Monika

 4. Nelly påminner om vår Rosa. ( ”hon heter sköldpaddsfärgad” )
  Rosa var ”överallt” när hon var liten……känns det igen?
  K Heléne

 5. TKB skriver:

  Monika
  Då ser jag fram emot en bild på dig klättrande efter katten eller kanske att hänga upp en ”hippiekastrull”;) ha en trevlig måndag!

Comments are closed.

LOADING..