HUR VAR FILMEN DÅ?

Kanske ni undrar?

Nja,,,Jag gick visserligen dit med rätt höga förväntningar men måste ställa mig frågan: Varför fick vi inte veta mer om JW? Systern? Livet på Stureplan? Jag tycker att det blev lite väl mycket fokus på ”Jugoslaviska maffian”…

Men filmen är värd att se för Joel Kinnamans enastående insats, han var verkligen skitbra!

Premiärkvällen var flott och lyxig! Rikligt med champagne och canapéer…

IMG_7261

IMG_7259

Däremot gick vi inte på efterfesten utan intog en god torsk med rödbetor, skirat smör och pepparrot på hotel Anglais! Supergott och trevligt!

 1. Monika!
  Det låter som du hade en fantastisk kväll! Och särdeles vinkunnigt sällskap, förstår jag….? Det är inte lätt att hålla ordning på alla märken, druvor och årgångar – där får man allt kalla in expertisen!

 2. TKB skriver:

  Biggan….då är jag väl ”typ”:) och plötsligt knackar jag på dörren din..eller på bakplåten..

 3. Biggan skriver:

  TKB
  Jag har vanan inne, må du tro…
  Kom du, här finns rykande varmt matbröd ofta!
  Mor ror och far är rar, typ!!!!!!!!gäller…som i de flesta familjer.
  haha

 4. Gud vad det såg lyxigt ut…med all skumpa…jag älskar skumpa…nu bakar jag grovt bröd..dock ej med Manitoba Cream i…det går välan bra ändå? Hur gick det med Rakels allergi? Ikväll blir det skaldjur och härligt med bloggfamily…må så gott!

 5. JA, DET KÄNNS BRA, ATT HA FÅTT DEN HÄR DUKTIGA,VAKNA &
  KUNNIGT ROLIGA FAMILJEN. DÄR FÅR VI VILA, MEN ÄVEN GÅ VIDARE. JAG GÖR SNART ETT BAK MED SURDEG. SER FRAM EMOT
  BAKANDET, DOFTERNA & PROVSMAKET. TROR, ATT DET KAN BLI
  MUSSLORNA SEN TILL KVÄLLEN. BRODERN ” TAR LEDIGT ” FRÅN MIG & LET´S DANCE I KVÄLL & GÅR PÅ ANNAN DANS I STÄLLET.
  TILL VECKAN STARTAR HAN SIN SLALOM. MONIKA & ÖVRIGT
  GOTT FOLK : TREVLIG HELG TILL ER, SAMTLIGA !

Comments are closed.

LOADING..