SNABBA CASH!

Har inte inkommit just idag…men….

‘Efter en dag full med besök hos allt från frissan till Rakels doktor, (måtte hon nu inte bara vara allergisk mot Nelly!) så ser jag framemot en trevlig kväll!  Galapremiären av ”Snabba Cash” och jag slipper laga middag eftersom det också bjuds på ett efterföljande mingel med mat! Tjoho;)!

 1. monika skriver:

  Finn!
  Det hoppas jag verkligen inte för då behöver man inte läsa boken;)!
  /Monika

 2. finn skriver:

  Det sägs att filmen ska vara bättre om man inte läst boken. Det var en recensent på cinema.se som påstår det i ett klipp på deras hemsida. http://www.cinema.se/cinematv

 3. monika skriver:

  Charlotte!
  Åh, vad skönt! Det ska jag göra idag och då kommer det att kännas som två års jular…..;)!
  Martina!
  Ha, ha,,,japp;)!
  Åsa och Doris och L8!
  Åh, tack! Och jag är optimist! När vi väl kan släppa ut katten kommer hon att klara det!
  L8 igen…!
  Ska snart säga vad jag tyckte om filmen! Och jisses så kul med din kollega! Hälsa så gott;)!
  /Monika

 4. bakfia skriver:

  åh den filmen vill jag se!

 5. L8 skriver:

  Hoppas, hoppas att det inte hittas allergi mot katt!!

  Så ska det bli kul att höra vad du tycker om filmen. Jag som inte orkade läsa ut boken kanske ska välja något annat…

  Och så hände det en lite rolig grej på lunchen när vi kom att prata om Vinter i P1 och en kollega undrade om någon hade lyssnat på ”hon den trevliga som skrivit en massa kokböcker”? Varpå jag utbrast: ”Du menar Monika A. Ja, jag är ju med i bloggfamiljen som hon pratade om” Och kände mig som åtminstone en lite avlägsen släkting. Så det kan bli :-)

Comments are closed.

LOADING..