VÄRLDENS SÖTASTE SPÖKEN!

Vi hade en härlig kväll igår, åt så vi nästan sprack och diskuterade vilt! Och detta måste väl vara världens sötaste spöken?

IMG_7079

Och idag är den Burgundiska grytan om möjligt ännu godare! Och det passar ju bra för jag har haft en heldag i trädgården, brottats med löven, grävt upp dahlior och ner rosor, burit in möbler och förberett för vintern!

Nu ska jag tända ett ljus och ägna min Far en tanke som begravdes just idag för tre år sedan….

 1. monika skriver:

  Helena!
  Ja, det är inte så lätt alla gånger att vara tacksam för det man har och livet självt! Men du har helt rätt såklart, det borde vi vara mer…Och jag blir glad att du tyckte om artikeln i Ps, när jag vant mig vid min ”öppenhet” tyckte jag nog också att den var bra, ärlig och rak:)
  /monika

 2. Helena skriver:

  Ser att vi förlorat en förälder nästan samtidigt, min kära mamma gick bort den 27 okt för tre år sedan och i fredags var jag och min familj på en kär väns begravning i samma kyrka som mamma begravdes i. Det kändes svårt, men det är ju så livet ser ut.
  Det är då man blir påmind om att ta tillvara de små sakerna i livet, CARPE DIEM!
  Och då är det härligt att få vara frisk och kunna ge sig ut och kratta löv på landet som jag gjorde i söndags, riktigt meditativt.

  Du ska vara glad och stolt över artikeln som du medverkat i för tidningen PS.

  //Helena

 3. monika skriver:

  Blondie!
  Men har du sett och träffat dina spöken???
  Linda!
  Åh, så roligt att få ett livstecken från dig! Hoppas allt är väl och kul att du gillar julboken!
  Åsa!
  Visst är det välgörande att städa upp i trädgården i höstrusket?
  Maria!
  Åh, trumpetsvamp som är så gott, lyckost dig!
  /monika

 4. Maria skriver:

  Supersöta spöken Monika!
  Åsa: gjorde du mosshjärtana på halmstomme el har du något annat bra tips? Jag tog en tur till skogen idag för att samla lite mossa och lingonris, men kom hem med en korg gul trumpetsvamp istället. Inte fel det heller… får ta mossan nästa helg ;-)

 5. Åsa skriver:

  Oj, vad jag har missat många härliga inlägg, skall kika mera på dom sedan. Det var väldigt så söta spöken ni har hos er.
  Så, du har oxå haft en dag i trädgården, jag fixade mosshjärtan på dörrarna, med rutiga rosetter och vips trodde man det var jul.
  Ha en fin kväll.
  Kram Åsa

Comments are closed.

LOADING..