DET SKULLE BARA TA TVÅ TIMMAR….

…var det sagt! Men nu gick Per och Eva från Latte. Vet inte vad som tog mest tid, att jag var ovanligt pratsam eller att Rakel, Beata och Sofia skulle göra godis eller att vi frossade i skinkmackor med julsenap….

Per och Eva gillade min senap!

IMG_7053

Och sedan fick jag torka munnen och placera mig för ”viktiga bilden”!

IMG_7057

Jag skrämde upp Per med att jag igår tog bort både skägg och mustash samt putsade tänderna så blir jag inte snygg är det hans fel;)!

Sedan ville flickorna bada…

IMG_7058

….och bädda!!! De är väldigt exalterade för Sofia ska sova över…men först vill de träffa Susanne förstås!

Och de vill en sak till, se sista avsnittet av ”Den stora resan” Ett fantastiskt program om några svenska familjer som rest och hamnat i olika byar i Afrika. Här kan man verkligen snacka om att ”ta seden dit man kommer”, kulturella krockar, bli skrämd över hur bortskämda vi är, vilket enkelt liv man kan leva och framför allt vad långt kärleken mellan människor kan ta oss!

Och på något sätt blir jag glad över att de sitter som klistrade framför detta program, det finns hopp alltså! Se det om ni kan….

 1. TKB skriver:

  Monika
  ..vackert som gamla gatan i Venedig;) och julsenap….må vare gott!

 2. monika skriver:

  Charlotte T!
  Lycka till!
  Fluffbabe Blondie!
  Jag har väldigt svårt att skiljas från sånt som jag en gång varit snygg i men ibland blir jag plågsamt påmind om att jag inte riktigt ser ut som när jag var 19 år;)!
  /Monika

 3. Darling Monika – din klänning är fantastisk!!! Och ännu skojigare att den är ”gammal som gatan”. Visst är det underbart med favoriter som man alltid är snygg i?!?!

 4. Tack Monika! Ja det är maken som tycker att det skulle serveras något varmt till annars tycker jag absolut att det räcker bra!
  Men jag gör en vanlig ostpaj o trycker ner lite oliver tror jag.
  Ha det bäst! Mvh Charlotte

 5. monika skriver:

  Anneli Z!
  Nu blir JAG avundsjuk på ditt pepparkakshus!
  Bra Helena!
  Grattis Millan!
  Och klänningen är ”gammal som gatan”!
  Charlotte T!
  Timjan funkar med det mesta och också här…men varför behöver ni denna paj kan jag inte låta bli att undra…Satsa på en stor härlig sallad och ett formidabelt bröd vid sidan av allt du tänkt dig istället. Ingen kommer att gå hungrig därifrån!
  Elin Maria!
  Alla behöver en Margareta! Och min Margareta når du på 0768366203.
  /Monika

Comments are closed.

LOADING..