ATT BLOGGA!

Innebär ju förstås att man lever med tanken om vad som är intressant för dagen. För mig är det så att jag  tänker gång på gång under dagen: Det här är ämnet för dagens blogg!

Så rullar dagen fram, det händer nya saker och jag glömmer bort det första, det andra, ja, till och med det tredje!

Men nu kära vänner kommer min dag från igår!

Bortsett från besök hos både Margareta (ansiktsbehandling) och Ann (tandhygienist) behövde flickorna roas (höstlov) och diskmaskinsreparatören tas emot…men jag behövde framför allt styra upp inför dagens intervju.

Började med att handla vad som behövdes för bilderna till dagens plåtning. Julgodis är temat och flickorna är de som ska göra det tillsammans med sin kompis Sofia.

Vidare mot Norrmalmstorg för att hämta julstjärnorna som jag beställt…men de visade sig vara av kvalité ledsen….men,men.. vad kan jag annat göra än att hitta en lösning? De blir ju fina som snittblommor!

IMG_7048

…..dessutom har ju min ”frukt- och blomskål” figurerat i ungefär samma utförande i otaliga sammanhang nu…så den krävde ett lyft! Beata och jag gick ut och krafsade ihop all mossa vi såg, klädde undervåningen och puttade ner de halvledsna julstjärnorna, fyllde sedan övervåningen med äpplen och clementiner….

IMG_7042

Något nytt krävs ju också! Och då ville jag ha något enklare….

IMG_7043

….och ännu mer mossa! Men det fanns ju inte nu så det får jag fixa på joggingrundan nu innan de kommer….

Nånstans på vägen mellan Norrmalmstorg och Fältöversten såg jag en fantastisk klänning i ett skyltfönster, rusade in och köpte den…

IMG_7044

Jag ser att det inte framkommer på bilden…men detta är ryggen som är rynkad ungefär som de flesta av oss tänker oss framsidan….den var väldigt snygg på så jag är glad!

Till middag åt vi nakenhavre…

IMG_7047

….och stekt torsk! Underbart gott! Nakenhavre växer utan sitt skal och därav sitt namn, men man får inte glömma en buljongtärning eller en skvätt fond när den kokas!

Ett glas av senaste favoritvinet slank också ner…

IMG_7046

Hämtade ett spännande paket som jag får återkomma till…. och jisses! Ikväll kommer Susanne på middag;)!

Nu måste jag jogga och hämta mossa för snart kommer Eva från tidskriften Latte och medan jag joggar funderar jag inte bara på var jag ska ta mossan utan även på vad jag har för kul att säga om Australien vilket jag behöver veta nästa vecka….ett tips någon?! Det kan vara en kärlekshistoria, en komisk historia, en vetenskap, ja vad som helst….!

Och mitt i alltihop kommer jag på att jag glömt att köpa både salt och spolglans till diskmaskinen…(för 10e gången nu!)

Ja, en helt vanlig dag helt enkelt!

 1. monika skriver:

  Margareta!
  Härligt;)!
  TKB!
  Tack:) och det gjorde hon!
  /Monika

 2. TKB skriver:

  Monika
  Haha..ärlighet vinner alltid och Susanne verkade sköta sig hon också;)

 3. Ville bara tacka för din LEVANDE blogg …får nog ge mej ut i skogen o hämta lite mossa i helgen. Ja nu ser du vad du får igång oss…
  Margfareta

 4. monika skriver:

  Lena A!
  Skönt! Och detsamma…
  /Monika

 5. Lena A skriver:

  Du svarade inte fel:) Jag ville bara förklara mej lite.Sov gott!!

Comments are closed.

LOADING..