STOR DAG, NY VECKA OCH SPÄNNANDE UPPGIFTER!

Ja så är det! I dag är det en stor dag för William som ska inleda en veckas prao hos Peter Nordin på härliga restaurang Prinsen. Så ser ni en söt pojke vika servetter och servera praliner är han min;)!

För mig är det en ny vecka med nya intervjuer, en resa med ett trevligt uppdrag för region HallandTjolöholms slott som även innebär om jag har förstått saken rätt att jag kommer att få träffa en man jag gillar skarpt, nämligen Bo Hagström från Solens mat och är ni ”i branschen” kan ni anmäla er här. Till sist, kanske den största uppgiften: att göra upp hur hela mitt liv ska se ut fram till jul!

 1. monika skriver:

  Peter!
  Att Du hittade hit:)! Bra att du lär dem duka,,,,det kan komma väl till pass även här hemma! Kram och tack för att du tog emot dem…och du har väldans god mat! Fredagens marulk drömde jag om hela natten….mums och fransmannen som serverade var den bästa tänkbara;)! Vi ses på torsdag för då kommer jag och inspekterar och äter lunch!
  /Monika

 2. Hej Monika! William är artig, trevlig och duktigt. Han kan säkert bli en duktig restaurangmänniska. Hans kompis Hugo är också duktig. I morgon skall ha få lära sig duka av och duka upp…
  Häslningar Peter

 3. monika skriver:

  Anna!
  Ja:) Och nu kan han vika servetter och putsa silver:)!
  /Monika

 4. Anna skriver:

  William går i mammas fotspår alltså ;-) Har själv en gosse ute på prao men han testar på rörmokaryrket denna vecka!

 5. monika skriver:

  Ingrid!
  Ja visst är det ett härligt program och Bo är bra! Och min agenda är nu klar:)!
  Annika!
  Det kommer säkert i framtiden men inget jag kan se nu, men Göteborg 4-5 december!
  Helene!
  Du har sååå rätt;)!
  /Monika

Comments are closed.

LOADING..