DET ÄR NÅGOT HÄRLIGT MED FOLK PÅ LANDET!

Jag är verkligen glad över att jag kommer ut bland folk ibland i jobbet och  särskilt tillbaka till platser jag varit förut. Karlstad, Stig och Margaretha är en sådan komponent i mitt liv. Ni som minns min förra resa hit med en förädlingskurs minns den säkert med samma glädje som jag.

Nu är det ingen  förädlingskurs jag håller denna gång, snarare en förvandlingskurs! Vi ska bygga en gårdsbutik åt Pernilla och Gustav på Tranhems gård. Stig och jag har kommunicerat via mailen vad han måste införskaffa och jag är som vanligt lite orolig om han har förstått vad jag vill ha. Men det fanns ingen som helst anledning till oro, han överträffade mina vildaste fantasier! Se själva vad han hade i bagaet:

img_5785

img_5786

Du är bra Stig!

Sen upptäcker jag ändå att jag saknar något, ett stort bord, lite vackra saker, det där lilla extra! Och vi åker iväg på Loppis!

img_5788

Tänk vilket liv jag har! Jag kan åka på loppis som är det bästa jag vet på arbetstid:)! Vi hittar bra grejer, ett perfekt stort bord, lite hyllor, en damejeang och till mig själv några vackra vinglas! På vägen tillbaka till Tranhem inser jag att vi måste köpa färg och måla alla hyllor så det blir en enhet….och vi köper färg:)!

Sedan målar vi och målar och målar….under tiden hinner de nyvärpta äggen anlända och alla blir glada, äntligen fick vi något att lägga i våra arrangerade lådor, nu börjar det!

img_5789

Sedan måste jag mitt i alltihop svara på lite mail…

img_57921

Och nu ser jag mycket fram emot morgondagen…imorgon blir det bara bättre det är jag alldeles säker på för jag tror på människan och kanske särskilt på de från landet! God Natt!

 1. Jag har inga bromsar – kör alltid för fullt!!!!

 2. monika skriver:

  Susanne och TKB!
  ‘Ni är bara föööör roliga båda två, vilken tur att just ni träffades på min blogg!
  /Monika

 3. monika skriver:

  Susanne och TKB!
  ‘Ni är bara föööör roliga båda två, vilken tur att just ni träffades på min blogg!
  /Monika

 4. TKB skriver:

  jajamensam…alltid upblåsta…:-) och du ..har du bromsar?

 5. Har du krockkuddar…?

Comments are closed.

LOADING..