PACKAR FÖR KARLSTAD, MAT PÅ SPISEN, FOTBOLLSTRÄNING VÄNTAR!

Just nu känns det som en ren avkoppling att åka till Tranhem, Karlstad och jobba, vilket kaos! Allt ska ske på en gång, mat  (kyckling och cous-cous) läxor (svenska, matte och franska!) packning (vad ska jag ha med mig?)..och mitt i alltihop kompisar till flickorna (Julia och Antonia) och en lånad hund (Douglas)! Phu!

 1. monika skriver:

  Erika och TKB!
  Tack, tack:)!
  /Monika

 2. TKB skriver:

  Värmland, lovely..kursa coolt och ”ördna lit egen tid”:-)

 3. Erika skriver:

  Välkommen hit!

 4. monika skriver:

  Bigge!
  Ha, ha! Det var det roligaste hittills, punktering! Ja, det blir det nu för jag har inte hunnit och kommer heller inte hinna att skriva alla ”listor” denna gång…..men det viktigaste för barnen är förstås löst:)!
  Maud!
  Kuil att du gillade Tove! Och ja, vi är fina där Thommy och jag ….
  Charlotte T!
  Du har några bra rätter från mitt fredagsbesök hos Malou men påminn mig en gång till ska du få fler, nu finns som sagt inte tiden…..men lusten:)!
  Millan!
  Tusen tack:)!
  /monika

 5. millan skriver:

  Monika!
  Ha det så jättebra i Karlstad :-)!
  spännande och få hörs sen vad som hänt!good luck!

Comments are closed.

LOADING..