KUDDFYND!

Ja, det gjorde jag imorse vid fotbollsplanen och fick mig ett gott skratt!

img_5780

TKB och Susanne! Var ni möjligen på Långholmen igår;)?

 1. monika skriver:

  Åh, Tack Biggan:)!
  TKB!
  Jag är helt oskyldig….
  Lena Pe!
  Otur med vinkorken, men visst är det gott? Du ska inte smälta allt på en gång det blir små ”bitar” av choklad av den hackade. Orkar du inte hacka finns det små ”chokladknappar” att köpa som går bra att använda. Lycka till!
  Susanne!
  Ha, ha! Håller med, kudden verkar ”väl spänd” för en mysstund i det fria;)! Och Black Tower….det har jag aldrig provat!
  /monika

 2. Totalt oskyldig! Kudden är alldeles för hårt pumpad för min smak! Vill gärna sjunka ned lite i kudden i kunna puffa upp den lite efter behag – för nackens skull. Dessutom, som Lena Pe så sant sa – Black ToWer….det var lääänge sedan!!!

 3. Black tower…det var lääänge sedan…Förresten – apropå vin – häromdagen på systemet sprang jag på här omskrivna Lat 42 – var naturligtvis tvungen att testa (fatta vad starkt ditt varumärke är Monika!), och öppnade det igår – halva korken satt fast i flaskan…

  Måste fråga en grej om chokladkakan igår – både hackad och smält choklad i smeten- spelar det någon roll om man smälter allt? Har hacket någon betydelse för slutresultatet? Är ju bekvämare att bara smälta allt rakt av tycker jag… Kakbak imorgon kanske – om jag inte blir för uppslukad av vårstädningen (fönster, lister, skåp & hyllor) – haha, big chance!

  /Lena

 4. TKB skriver:

  ..just det..det var inte du, Monika som gav ”första hjälpen” till kudden? alltså blåste upp det av nyfikenhet?

 5. TKB skriver:

  ..måste varit Susanne…är långtt från holmen och lämnar aldrig kartongen kvar…och brukar även tömma ”kudden”…det finns ju oftast antal promille kvar i luften….”airpromille” kallas det:)..annars ruskigt kul fynd!!! som bevisar att befolkningen är ute i naturen, vår + sommar är här och bloggare testar även annat än Monikas recepter som är livets belöning! Nu skall jag kasta mig över fiksrätten tillsammans med rött vin…smaklökarna skall få sitt:-) Trevlig kväll för alla..och Monika!

Comments are closed.

LOADING..