LÖJLIG STAVNING!

Ibland när jag sitter och skriver recept, som nu till Malou och ”Efter tio” på fredag, retar jag upp mig på stavningen på ”pistagenötter”…ja, jag VET att det stavas pistaschnötter men det ser ju faktiskt inte klokt ut! Tur är det väl då att de är så goda att jag ändå vill ha med dem:)!

Det blir riktigt god mat, smörgås med pocherat ägg, sparris, lax och forellrom, sparris med lime och chilismör och de dj…ans gröna nötterna, ljummen kalvcarpaccio med primörer, parmesan och rosépeppardijonsås… Och som final….kan knappt bärga mig över att få visa er min ”misslyckade” men gudomliga chokladtårta! Missa nu inte detta på fredag klockan 10 i Tv 4!

Nu mot ett möte med en livs levande advokat;)!

 1. Ingrid skriver:

  Tack för tipset Annika. Ska självklart gå in på webben o söka åt programmet på söndag. Hoppas det fungerar:) Tack Monika för att du ska lägga ut recepten. Väntar förväntansfullt:)

 2. monika skriver:

  Flitiga människor:)! Såklart jag lägger ut recepten!
  /Monika

 3. Annika skriver:

  Hej
  Ni vet väl att ni kan gå in på webben och se Efter tio i efterhand.Så ingen behöver missa Monika.Tack för en toppen blogg Annika

 4. Ingrid skriver:

  Men så synd att jag är i Sthm på fredag på kursdag men å andra sidan hade jag jobbat annars så se programmet hade jag inte kunnat. Har du möjlighet att lägga ut recepten ? Vore ju toppenbra isf. Jag är väldigt intresserad av tårtan då choklad är en av mina favoriter o ”bagerska” som jag är på fritiden så lockar den väldigt. Ha det gott i helgen, nu ska jag åka till Sthm och ha bråda kursdgr men hoppas hinna med att njuta lite av den ev sol som kanske lyser över staden. Kram o tack för din härliga blogg:)

 5. TKB skriver:

  Monika, det är klart att vi alla bänkar oss en stund med ”chokladkaka” rysaren…happy end?
  Susanne,gissade du rätt? Det är ju svårt att misslyckas med Monikas recepter…inkl. chokladkakan med kokbara glasögon på ”air-bag-kudde”:-)
  Nu bli det riktig kudde..zzzzzzzzzzzzzzzzz

Comments are closed.

LOADING..