NY UPPTÄCKT!

Ja, usch idag upptäckte jag något hemskt….jag ser inte längre som jag brukar!

Fram till klockan 14 var allt bra, redigerade texter till julboken med min Cecilia…märkte inget då…mejlade, inte heller det var några problem….for iväg på möte, det gick också bra….frös ihjäl på fotbollsträning, (fel klädd!) Det går inte att stå i en tunn blus och kappa när det ”nästan” snöar fast det stod i tidningen att ”nu kommer värmen!” Men jag såg bra!

Väl hemma ska vi göra läxor och jag ser inte vad det står på de skrynkliga papprena…Ta Pappas glasögon säger Bea och jag gör det på skoj….En ny värld öppnar sig! Plötsligt ser jag allt så klart! Imorgon måste jag köpa glasögon!

Och sedan hade vi hur kul som helst med Pappas glasögon och min stora tröst var att till och med William ”erkände” att de som jag tyckte var bra var lite av förstoringsglas:)!

Rakel…

img_5762

Beata..

img_5763

William…

img_5764

Jag…

img_5767

Och Pappa med de två han har kvar;)!

img_5769

 1. TKB skriver:

  Monika..ja men självklart kommer jag med rapport efter helgen…om recept och vin….resten av helgen håller jag för mig själv och väntar fortfarande Susannes erfarenhet av ”solkudden”.

 2. monika skriver:

  Nu ligger jag efter i kommentarerna men ni tycks ju prata på bra utan mig:)! Och TKB kan du förtälja vilket av alla mina fiskrecept du ”svängde ihop” och sköljde ner med det goda röda….vi vill ju också att det ska ”hända grejer”;)!
  /Monika

 3. TKB skriver:

  Jeg liker er alla osså:-)
  Millan..arbetar i Sthlm och helgen blir det väl städning både ute och inne..fast vädret blir ju perfekt ram för att testa ”solkudden”….Susanne?
  I kväll gott rött (fick bra erfarenhet igår..rött till fisk och då händer det grejer) tillsammans med någon av bloggägarens recepter…
  Njut av dagen och se till att titta på Monika kl.10.05 TV4!!

 4. TKB skriver:

  Jeg liker er alla osså:-)
  Millan..arbetar i Sthlm och helgen blir det väl städning både ute och inne..fast vädret blir ju perfekt ram för att testa ”solkudden”….Susanne?
  I kväll gott rött (fick bra erfarenhet igår..rött till fisk och då händer det grejer) tillsammans med någon av bloggägarens recepter…
  Njut av dagen och se till att titta på Monika kl.10.05 TV4!!

 5. ….och klokt!

Comments are closed.

LOADING..