VAR BLEV DAGEN AV?

Ja, det kan man undra….Lämnade Svarta Maja imorse på verkstan, någon har försökt bryta sig in i min gamla bil och ta radion, varit klumpig, inte lyckats och bara förstört! Typiskt nu när jag ska sälja henne! Hur som helst fick jag en längre runda än vanligt, korsade gärdet och tillbaks på ”ön” vid kanalen stöter jag på Anette!

Beata är sjuk och vill vara hemma så hon ligger i en säng på mitt kontor…..Plötsligt ringer A-M och undrar var jag är,,,,hemma svarar jag men vi ses klockan ett! -Elva var det säger hon och jag får kasta mig in i duschen….Det blir ett bra möte!

Väl ute har jag 5 meddelanden på telefonen, (vad gjorde man innan mobilen kom?) Ringer samtidigt som jag står mer förvirrad än de flesta i mataffären en vanlig måndag……Måndag, vad ska jag laga för mat denna måndag? Och vilka ska på fotboll? ….pratar och handlar ingredienser till Carbonara.

När jag svarat på de två viktigaste meddelandena laddar telefonen ur, just nu! Ve och fasa, här i telefonen har jag ju koden till porten dit jag ska klockan 3….rusar in och ut ur olika butiker på gatan för att fråga efter en laddare….till slut hittar jag en gullig tjej på ett café med rätt laddare! Får fram koden och kommer in:)!

Hämtar Rakel, hon blir sur för Thommy hade lovat hämta henne och gå till bokhandeln och köpa en bok!

Hemma! Lagar Carbonara, det plingar på dörren och utanför står Lotta! Lotta var flickornas första barnflicka och jag sa alltid till henne att det är bra att hon övar för jag var alldeles säker på att just hon skulle få tvillingar! Och nu står hon där med två sötnosar på 6 månader, Elin och Julia:), måste gulla lite iallafall!

 1. millan skriver:

  A promise is a promise! :-)
  Grazi!

 2. cath skriver:

  Klart att det är ett löfte!!
  Jag kommer tillbaka!

 3. millan skriver:

  Cath!
  Synd att jag arbetar på fredag!!, hade varit trevligt o ses!
  Sedan måste vi lova att bjuda på vår pic-nic t Monika som vi lovade!?
  Kramar till alla!!!!

 4. monika skriver:

  TKB!
  Ha, ha…love it:)!
  /Monika

 5. monika skriver:

  Cath!
  Ingen vår här men hoppas du har rätt att den kommer med dig på fredag!
  /Monika

Comments are closed.

LOADING..