SER UT, SER BAKÅT, SER FRAMÅT, SER LÅNGT!

Ser ut! Äntligen! Morgonen började med fönsterputsarnas ankomst! 42 fönster är nu så skinande rena, jag ser ut! Mindre bra var att  jag tvingades diska varenda ljusstake som står i dem, och det är många…..blommorna, inte så många, 6 Mårbacka pelargonior (som redan börjat blomma!) och 5 klöver (som också blommar) står i badkaret….

Ser framåt! Beställde biljetter till Karlstad och hade trevliga samtal med Pernilla och Gustav på Tranhems gård. Nu blir jag kvar en extra dag, (halv dag iallafall) för att laga mat åt besökande när butiken öppnar på Valborg, kom förbi och se hur vi fick till det vet jag!

Sedan talade jag med Stig, (Ni vet företagsutvecklaren på hushållningssällskapet) och vi kommer att få ihop allt, han har liksom fattat galoppen!

Ser bakåt! Därefter stirrar jag på ”saker att göra högen”…men dammsuger istället.

Framåt igen! Ana ringer, underbara Ana Laguna, spanjorska och världens bästa dansare…hon vill prata om morgondagens middag. Barnen? hur gör vi med barnen? Vi ska äta middag med Mikhail Baryshnikov.

Ser långt! Trots inställd lunch hinner tiden ikapp mig, blir lite sen till möte med Anette,,,:)!

Vinner lite tid, ska till tandläkaren 16,10, (Tyvärr bet jag fel igen!) rusar in på Indiska och köper den här, oprovad visserligen!

img_5754

Framme!

img_5750

Och då fick jag min present som de talat om så länge, gulliga Eva och Stefan, en tandborste med bladguld! Och genast tänker jag hur vackra mina tänder ska bli,,,, skimrande av guld…;)!

img_5752

Och smsar samtidigt hela tiden med Beata om vad hon och pappa ska handla….:) och nu ska Thommy laga maten! Ni vet vad det blir….;)! Och barnen kommer med imorgon, så det så! Så framåt igen:)!

 1. Biggan skriver:

  Åh, Monika…drink och dinner med Mikhail Baryshnikov!!!!!!!!!!!!!
  Här sitter jag däst efter en ”vanlig” lördagmiddag och drömmer…
  Har varit balettintresserad ända sedan barndomen och haft ”mina” idoler genom åren som gått, ”Nurre”, Verner Klavsen/som jag sett live flertal ggr/och så Mikhail såklart …
  Klart du får en helt otroligt underbar kväll!
  Så till mer triviala saker, hoppas du fick diaplacktabletter nu, som jag tipsade dig om av din snälla tandläkare Stefan och ”syrran ”Eva. Kul om det trixet sprider sig mer än till ”tandfolket”.Jag ”lärde” mig det av en väldigt uppfinningsrik dansk tandläkare en gång i tiden för många herrans år sedan,
  Ser med spänning fram emot blogginlägget framöver…..

 2. L8 skriver:

  Jag kommer att få receptet. Vi delar alltid med oss till varandra efter provningarna.

  Men jag tänkte på alla dina andra läsare här:-)

 3. monika skriver:

  L8!
  Jag ska självklart lägga in det här till dig…
  Millan!
  Klart du ska gå och se Ana och Micha, jag har sett dem och de är fantastiska:)! Och det ÄR samma tand! Ett sista försök! Och bettskenan diskuterades för Eva läser bloggen hela tiden så hon följer med….kommer nu att i fortsättningen färga sina ägg med den rosa tabletten;)!
  /Monika

 4. millan skriver:

  Åh, Monika ska du äta middag med Mikhail o Ana!?
  Jag funderar på att gå och se dessa dansstjärnor som har gästspel på Dramaten….m min twin- syster
  Tänkte ett tag bli danslärare men det var svårt!

  Sedan Monika, är det samma tand som går sönder hela tiden!?
  Dax för en Krona, dyrt men hållbart :-)
  Hur gick det m bettskenan……..

  Ha en underbar kväll med den middagens gäster ;-), är lite ”avis” bara att erkänna det!!

 5. L8 skriver:

  Letade efter receptet här, men hittade det inte. Kan du inte lägga in det, för desserten var jättegod. Tydligen lätt att göra också och lagom mättsam som avslutning på en trerättersmiddag. (Ja, vi åt ost också som mellanrätt, så det blev visst fyra…)

  Dessutom så läcker med sin rosa färg och dekorerad med en ros!

Comments are closed.

LOADING..