DAGSRAPPORTEN!

7, oo vaknar, väcker barnen, äter frukost och läser tidning i sängen!

8, 00 kör flickorna till skolan, i joggingkläder, joggar och sämre plats kan man ju ha att jogga på…blir lite lycklig!

img_5730

9,00 joggat klart, väcker Thommy, ger honom frukost på sängen som vanligt. NEJ, skojade bara….men NU var han vaken och jag informerar om tider för dagen!

Svarar på mail och kommentarer på bloggen och ”hittar på ” mitt blogginlägg för dagen. Duschar!

10,00 Möte med C. har bråttom, kör fort och tar en bild på mig själv i Gloria, (bilen…)

img_5732

……irrar runt efter parkering, blir galen, får en till slut! Framme!

img_5733

Har datorn med mig för att visa bilder ur min bok……inte bra för….

11,00 kommer ett mail jag måste ringa om genast….

img_5734

Först ett samtal med A-M och sedan många svårpratade samtal med M eftersom hon sitter på tåget till Göteborg!

12.00 Kvar hos C på möte, berättar min fantastiska idé, just då ringer Rakel och gråter fram att hon ätit ägg! – Vad händer om jag ätit ägg Mamma? Blir inte så orolig, för har hon verkligen ätit ägg kan hon inte prata, men jag bara MÅSTE prata med både mattant och skolsyster!

Kör hem i racerfart för lunch…

img_5728

Kaviar-ost smörgos, en lättöl och hann svara på 4 mail!

13,00 Hos Margaretha! Äntligen!

img_5736

Har  inte varit hos Margaretha på månader inte klokt! För det är ju hon som ska se till att jag är snygg, utan mustasch och ha välansade ögonbryn! Jag sjunker ner och somnar men vaknar när hon sliter bort hårstråna!

14, 00 ringer A, vi skulle ätit lunch imorgon men jag måste ställa in, har inte tid men vi pratar i 40 minuter, viktiga och härliga saker och jag blir rädd för hjärntumör! Mitt öra är stekhett! Under tiden kommer hela tiden nya sms från T….hämtar Beata, Valeria och Thommy för Rakel har teaterföreställning på Vår teater.

15.00 Teater…

img_5737

Och aktörerna verkade mer laddade före föreställningen….

img_5738

än under tiden…

img_5741

Allt drar ut på tiden…T och William smsar som besatta, jag hanterar dem på olika sätt för de har olika frågor. William vill bara veta hur han ska få mat, (han är hungrig!) och kör jag honom till träningen?, (lat antagligen!) när kommer jag osv…. T vill bara ha kul och är uttråkad på sitt jobb! Till slut smyger jag ut, viskar till Thommy att nu går jag och handlar vi möts där….Pratar med B som ringer…

16.00

img_5745

Eftersom jag glömt köpa blommor till Rakel för insatsen på teatern lovar jag Tacos, hon blir glad och hjälper till!

17.00

img_5746

18.00

img_5749

Ett sjöslag och alla försvann! William fick åka buss till träningen men när jag ändå ska hämta honom kan jag väl köra hem V också!?

Ja, och nu återstår bara mail, kommentarer, post, disk, tvätt, läxor och bad….inget ni är intresserade av;)! Tack för idag!

 1. monika skriver:

  Susanne!
  Ingen kork i flaskan, hurra!
  TKB!
  Du borde komma på KURSEN inte FESTEN!
  M!
  Skål, skål!
  /Monika

 2. M! skriver:

  Skål:)!
  M!

 3. TKB skriver:

  Susanne…vid eller på..hellre på..det är ju fredag och lovligt att ta 2+ klunkar..tror jag…trevlig helg!!! och vi hoppar över gårdfesten i Värmland…det räcker med Monika (du vet, den fina flickan med GPS och spring i bena)

 4. VID en dator nära dig, menar jag förstås! Jag har bara tagit en klunk än – jag lovar….

 5. På en dator nära dig….Skål till dig också! Kork i flaskan idag?

Comments are closed.

LOADING..