Mitt recept på återhämtning och ny energi

Inget fyller mig med så mycket glädje och ny energi som att umgås med hästar. Men även shopping kan vara en lisa för själen.

kriaskor

I helgen har det varit perfekt ridväder om ni frågar mig – kallt, krispigt och sagolikt vackert. Det blev en härlig skogstur på lördagen. Imorse var det jag som hade morgonfodringen i stallet. Det betyder att jag går upp sisådär 05:30. Men det är faktiskt helt ok att lämna sängen för den stilla, vackra morgonen. Oj vad jag myser när jag är ensam med hästarna, deras malande tuggande på sitt morgonhö är bästa terapin man kan få.

Vacker morgon!

Vacker morgon!

Sen var det träning inför stundande tävlingar. Man blir också väldigt glad för ett par nya skor. Kände att jag verkligen behövde det, alltså behövde både bli glad och behövde ett par nya skor. I helgen har jag även hunnit med att vara lite kulturell. Tittade in på Sven Harrys konstmuseum, där pågick en smyckesutställning, 27 guldsmeder och smyckesdesigners visade upp sina alster under temat ”Frihet”.

Svenring

sven

Gillade handtaget till champagneflaska. Och hur coolt vore det inte att gå runt med en ring med palm och solstol på fingret? Även norska textildesignern Inger Johanne Rasmussen ställde ut sina verk i regnbågens alla färger. På restaurang Minh Mat, som jag berättade om för ett par veckor sen, var det knökfullt, men lyckades ändå efter en stunds väntan få ett bord, eller rättare sagt vi fick sitta i baren. Och man får helt enkelt acceptera att vällagad mat som görs efter beställning tar sin tid. Men det är det värt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..