Mina 7 bästa trender för köket

Sju heta kökstrender som gäller just nu.

A 13788

1. Den vita eran är över. Nu lagar vi mat i linblomsgröna kök som för tankarna till gamla lanthandlar. Ballingslövs nya serie Bistro har den rätta känslan och färgen.

Kavel Marmor Trä/Grön

2. ”Accessoarerna” i våra kök är gjorda av trä och marmor. Granits nya kavel för 399 kr, har den rätta mörkgröna färgen på marmorn, så snyggt till mörkt trä.

zass_mango

3. Zassenhaus välsnidade skärbrädor är rustika med hantverkskänsla i spännande former. Hantverk är en enorm trend inom såväl mode som inredning. Snygga och praktiska att servera direkt ifrån. Materialet är mangoträd från hållbart skogsbruk. 499 kr.

09

4. Min favoritsmyckedesigner Laura Bohinc designar inte bara smycken och accessoarer som bärs av kändisar som Michelle Obama, Kate Moss och kronprinsessan Victoria. För Skultuna gör hon sanslöst vackra ljuslyktor som även går att använda som vaser. Nya färger för i år är rosa och mintgrönt.

Rosa

5. Allt kommer igen, efter decennier av kaffedrickande i stora glas och takeawaymuggar så är trenden tillbaka med fina kaffekoppar och kaffekannor i porslin. Rosa Slåpe/Wik & Walsoe. En kopp med fat kostar 395 kr.

PVB-BBQ-0233 _1

6. Matintresset är större än någonsin och vi törstar efter nya prylar och matlagningstrender. Laga mat på saltsten från Himalaya är det senaste. Den ger dina rätter en ”salt touch”! Dessutom använder du mindre salt än när du kryddar måltiden själv. Man kan tillaga mat direkt på saltsenen, eller i ugnen eller på grillen. Nedkyld kan man servera carpaccio eller sashimo på den. Vikingsun, 485 kr.

http___grandrelations.com_wp-content_uploads_2015_08_KLONG-ORB-stor

7. Jag älskar blommor och letar ständigt efter nya vaser. Helt underbart att blommor är trendigare än någonsin, det var så mycket blommor på catwalken under de senaste modevisningarna. Vasen ORB från Klong lyfter fram det vackra från växtriket. Finns i två storlekar från 1 200 kr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..