ANNONS

Recept: Club Sandwich

/

IMG_0924

DU BEHÖVER (till två personer):
– 6 st brödskivor
– 2 st schnitzlar från Hälsans kök
– 4 skivor vegobacon, förslagsvis från Quorn
– Romansallad
– Cocktailtomater
– Ca 1 dl vanlig majonäs
– 2 msk srirachamajonäs
– Potatis till två personer

IMG_0927
IMG_0918

SÅHÄR GÖR DU:

1. Sätt ugnen på 200 grader. Skär potatis i mindre bitar och krydda med salt och peppar. Rosta i ugnen i ca 20 minuter.

2. Blanda majonäs och srirachamajonäs i en skål. Ställ åt sidan så länge.

3. Förbered grönsakerna.

4. Smörstek brödskivorna tills de är gyllene och krispiga. Lägg i två högar med tre skivor i varje.

IMG_0944
IMG_0935

5.
 Stek schnitzlar och baconskivor i en stekpanna. Skär schnitzlarna i mindre bitar.

6. Bre ut srirachamajonäs på de understa brödskivorna. Lägg på grönsaker, vegobacon, schnitzel och ytterligare en brödskiva. Upprepa hela proceduren ännu en gång.

Tips! Bre majonäs på så många sidor av brödet som möjligt för ett saftigare resultat.

7. Tryck ihop dina club sandwichs ordentligt och dela dem sedan i två delar. Servera tillsammans med den rostade potatisen!

IMG_0929

0
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00