ANNONS

3 av mina favoritrecept

/

Det händer inte jätteofta att jag lagar exakt samma recept igen. Om jag ens återskapar en rätt igen så gör jag det gärna med en twist. Men självklart har jag vissa personliga favoriter som jag copy/pastat flera gånger.

I det här inlägget listar jag tre av dem och ni måste laga dem! Okej?!

Utan inbördes ordning…

IMG_1674

Potatis- och broccolisoppa – Recept: HÄR

Den här sommaren har jag ätit i mängder under 2020. Oerhört god är den (och dessutom perfekt till både matlåda och storkok om man får gäster)!


IMG_0055

Avocado-quesdillas
 – Recept: HÄR

Man äter ju som bekant mycket med ögonen och den här rätten tilltalar verkligen mig. Både den lite drälliga uppläggningen och alla färger. Håller ni med? Variera din klassiska tacos med den här (självklart) vegetariska varianten!

IMG_0894

Asiatisk blomkålswok – Recept: HÄR

Den här woken har allt: sött, salt, krispigt och mjukt. Hoisinsåsen gör sig fantastiskt bra i den här rätten, jag kommer verkligen försöka involvera det i min matlagning oftare. Allt som allt, det här en fantastisk god lunch eller middag som passar utmärkt i matlådor!

0
3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00