ANNONS

Veckans frågor

/

IMG_1481
IMG_1484

Vad ska du äta till middag ikväll?

Kul fråga!! Mitt kylskåp ekar hyfsat tomt just nu och jag hade därför tänkt göra den HÄR pastarätten på bara fem ingredienser (typ). Jag kommer, enligt receptet, ha morot i men det går lika bra att ta någon annan grönsak från kylen som ”gotta go”.

Namnlöst-1

Restaurangtips i Malmö?

Hmmm… Jag är nog egentligen inte rätt person att fråga, har inte varit där så jättemycket tyvärr. Men när jag och Oskar åkte dit förra sommaren åt vi väldigt god kinesisk mat på DubbelDubbel. Även Kitchen & Table var väldigt bra! Hade vi varit ute i bättre tid med bordsbokning så hade jag gärna ätit på det omtalade MJ’s. 

IMG_0221
IMG_0215

Hej!! Jag har gjort denna fantastiska tårta flera gånger, tack för ett drömmigt recept!!
Jag funderar på en sak som jag aldrig får till: att göra saltkolan dagen innan? Då står den i kylen över natten och sen är den stenhård när den väl ska användas? Eller hur gör du? Tar du ut den ur kylen några timmar innan?
Tacksam för svar! Ska baka tårtan igen ikväll <3

Jag ser att jag är några dagar för sen med detta svar, förlåt!! Men kanske kan det hjälpa någon annan ändå, för JA – det här är ett drömmigt recept. Definitivt en av de bättre tårtorna jag gjort.

Jag brukar alltid ha ner saltkolan i en spritspåse så fort den svalnat lite (och plastpåsen inte riskerar att smälta). När den sen ska användas så kan jag ta fram den ur kylen, klippa ett litet hål nertill och använda den när den är perfekt i konsistensen. Inte för rinnig, inte för hård. Men tricket är nog att förvara den rätt så du inte behöver skopa upp den kylskåpskall och stenhård ur kastrullen.

Receptet hittar ni HÄR!

4
2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00