ANNONS

Midsommar

/

Ett gäng dagar för sent tänkte jag bjuda på lite bilder från min (fantastiska) midsommar! Liksom nu bjöd Stockholm på dunderväder, vilket inte händer så ofta…

IMG_0227

Jag och en gullis <3

Jag & Oskar inledde årets midsommarafton med en frukost vid några badklippor som ligger nära där vi bor. Med oss hade vi ostmackor, kaffe, jordgubbar och en god juice. Vi satt i förmiddagssolen och bara tog det lugnt, lyssnade på Morgonpasset i P3 och badade. Runt 10.30 begav vi oss hemåt igen för att börja göra oss i ordning…

IMG_0410
IMG_0411
IMG_0412

… För att vid 13 befinna oss hemma hos Julia där årets midsommarfirande ägde rum. De hade fixat otroligt fint i trädgården och vi inledde firandet med någon timmes bubbeldrickande i deras 100% insta-vänliga prosecco-bar. Jag har en gång försökt mig på att göra en liknande, men det blev inte på LÅNGA VÄGAR lika snyggt.

IMG_0329-2

Dagen fortsatte sen i klassisk midsommar-anda med sillunch, nubbe, dans runt midsommarstång, jordgubbstårta och femkamp. Kvällen avslutades med många timmars sång och dans innan jag och Oskar begav oss hemåt strax innan tre. Jag hade nog min bästa midsommar hittills och känner mig redan nostalgisk!!

Hur var er midsommar? 

1
11

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00