ANNONS

Fem saker jag ser fram emot just nu….

/

IMG_0182
IMG_0184

Ett stabilare vårväder. Å andra sidan kan vi säkert (omedvetet) ha förhindrat smittan från att spridas ytterligare genom att inte spendera så mycket tid i parker/liknande. Men när tiden går som absolut långsammast känns det såklart väldigt typiskt att vädret inte är särskilt bra.

– Bubbelkväll hos Andrea!! På lördag ska jag och ett par-tre stycken tjejer ses hos Andrea för att äta- och dricka gott. Jag ser oerhört mycket fram emot det!

– När jag klarar övningen toes-to-bar. Jag DRÖMMER om att greja det här, på den nivån är det, haha! Jag vill öva på det nästan varje gång jag tränar, men jag blir samtidigt så himla irriterad (för att det inte går) varenda gång jag gör det. Jag är dessutom ganska nära, men har ingen aning om hur jag ska tänka för att få till den sista biten. Hopplöst!

– Sonjas födelsedag. Det här kräver att vädret faktiskt håller måttet, vilket jag VERKLIGEN hoppas på. Vi ska nämligen ha en picknick utomhus, följt av lite drinks. Just nu känns det ju inte jättelovande kanske, men jag ger inte upp hoppet. 🙂

Kvällens middag! På menyn: hamburgare.

1
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00