ANNONS

Vid den här tiden förra året….

/

IMG_9811

Så gjorde jag en vegansk morotskaka till 17e maj, dvs Norges nationaldag. ”Ja, vi elsker dette landet”, så givetvis ska vi fira detta även i år (men i mindre skala än vi brukar såklart). Jag dekorerade i varje fall morotskakan som den norska flaggan och jag funderar på att göra om exakt samma kaka till på söndag. 🙂

Recept: HÄR 

IMG_9680
IMG_9675
IMG_9733

Hade vi årets första grillmiddag! Jag gjorde cevapicci på Anammas formbara färs som blev vääääldigt bra. Stockholm bjuder på fruktansvärt kallt och höstigt väder just nu, så jag har inga grill-vibbar i kroppen. Men så fort vädret är lite bättre, då jävlar!

Recept: HÄR

IMG_0055

Jag lagade suuuupergoda avokado-quesadillas. Varför gör jag inte det här oftare??

Recept: HÄR


Namnlöst-1

Jag åt middag på Asian Post Office, en restaurang ni MÅSTE besöka om ni är i Stockholm. Broccolin, som jag snackat om tidigare, är gudomlig. Det är även den friterade blomkålen och den friterade tofun i bao-buns.

1
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00