ANNONS

Det här ska jag äta i helgen….

/

IMG_9667
Skärmavbild 2020-05-08 kl. 12.50.04

Idag ska jag äta middag hos mamma och på menyn står mina asiatiska hotdogs, plus en remake av Asian Post Office’s friterade broccoli. Jag försökte mig på den även i onsdags och förutom att broccolin inte blev så krispig som jag önskade så blev jag väldigt nöjd. Men nu när jag ser originalrätten på bild så går det upp för mig att min version inte var så lik som jag först trodde. Ikväll blir det mer sås med en lite ljusare ton!

IMG_9125
Namnlöst-1
IMG_9148

Resten av helgen är än så länge ganska oplanerad och jag ska försöka prioritera matlagning. Liksom vi pratade om i veckans podd så lagar jag mycket mindre mat just nu och det vill jag se ändring på! Sen jag var i Toscana förra sommaren och åt en FANTASTISK cacio e pepe (trots att jag typ inte gillar pecorino??) så har jag velat återskapa en som en lika bra.

Till det vill jag göra egen pici-pasta och kanske är det just den här helgen som det blir av?

Vad ska ni äta i helgen?

2
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00