ANNONS

Vilka recept lagar jag mest?

/

”Vilka av hennes egna recept lagar hon själv oftast?”, FÖRSTÅR jag att ni brukar sitta och klura på. Kanske inte, men jag tänkte i varje fall att det kunde vara en rolig idé till ett inlägg!

För det finns definitivt vissa rätter som jag återkommer till i vardagen, här är tre exempel….

IMG_7775
IMG_7779

Jag kan inte lova att jag jämt följer just detta recept slaviskt, men färsbiffar på Anammas formbara färs gör jag ändå ganska ofta. Smaksättningen varierar jag lite beroende på tillbehören. Ibland gör jag pepparsås och nån slags potatis till, ganska ofta äter jag dom tillsammans med pasta.

Recept: HÄR

IMG_1682
IMG_1680

Jag har sagt det förr och jag säger det igen: Potatis- och broccolissoppa är världens bästa lunch-rätt! Den går snabbt, men görs ändå från grunden. Den innehåller mycket broccoli, which is good for you. Och den är givetvis väldigt, väldigt god – annars skulle jag ju inte göra den hela tiden. Snåla inte med sältan, det är mitt bästa tips!

Recept: HÄR

Img 7568
Img 7557

Här har vi en gammal goding (som skulle behöva nya bilder) som jag fått upp ögonen för igen på senaste tiden. Jag och Oskar åt det två gånger förra veckan, hahaha. Många av er vet jag har lagat den här rätten och jag förstår verkligen det! En något stark halloumipasta med soltorkade tomtater och champinjoner. En klassiker!

Recept: HÄR 

2
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00