ANNONS

Bilder från min helg

/

IMG_9381

FREDAG: Hej fina äggmacka <3 Åts som sen frukost, liksom så många andra gånger. Alltid med majonäs och mycket örtsalt!

IMG_9387

Efter gymmet köpte jag denna tavla på Stadsmissionen. Jag hade turen att den hade en väldigt oskadad och fin ram, annars kan det extra jobbet många gånger få mig att avstå från att köpa tavlor därifrån. Väldigt lat, I know! Men visst var den fin?

IMG_9385

På kvällen fick jag middagen lagad av Oskar, så jag satte mig ner med en öl, lite jordnötter och kände mig som min pappa i kubik. Men det var trevligt!

IMG_9405
IMG_9406

LÖRDAG: Kvällen spenderades hemma hos Sonja tillsammans med Frida. Club sandwich stod på middagsmenyn. Barnsligt gott!! Varför gör man inte det oftare? Sen korkade vi upp vårens första rose och rensade Sonjas garderob, vilket var betydligt roligare än vad det kanske låter!

IMG_9409

SÖNDAG: Dagen började med träning, närmare bestämt det ni ser ovan. Man jobbar i par och turas om att cykla 8 kcal (för tjejer) på airbike (eller okej man fick ro också, men vi cyklade). Medans gör person 2 så många kb thrusters den hinner/orkar, fram tills man ska byta cyklare. När man gjort alla thrusters går man istället över till jumping pullups och jobbar sig helt enkelt neråt. Förstår ni? Jag och Sonja kom in på 20:12!

IMG_9410

Efter träningen hade jag prick 40 minuter hemma innan jag skulle iväg på promenadfika hos mamma. På den tiden hann jag slänga ihop dessa dumlekakor som Frida bjudit på dagen innan och jag blivit väldigt förtjust i. 🙂 🙂

IMG_9422

…. För att så småningom landa hemma med detta goda pre dinner- snacks. Det här gjorde vi jämt när jag var mindre!

2
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00