ANNONS

Hissar/dissar i matvärlden

/

Ni som lyssnar på podden har redan hört mig ranta loss om mattrender jag känner mig klar med, men jag har inte skrivit något om det här i bloggen. Så det var dags, kände jag!

Jag börjar med en ingrediens jag känner mig ganska klar med….

IMG_0096

Tack, men nu är det bra: TRYFFELN. Jag lider med denna fantastiska ingrediens vars exklusiva stämpel sakta men säkert suddas ut. Färsk tryffel riven över måltider ser man ju verkligen inte så mycket, men tryffeloljan finns i varenda hem (inte mig emot) och används så fort tillfälle ges (här finns min frustration).

Jag känner mig helt enkelt ganska klar med trenden att ha tryffel i allt, eller att servera tryffelmajo i tid och otid.

Håller ni med mig? 

IMG_0219

Jag vill å andra sidan hylla en basvara lite extra.

Tack, jag älskar dig: POTATISEN. Lyckligtvis får potatisen den uppmärksamheten den förtjänar, men man kan aldrig få för mycket kärlek. Potatisen är bara så himla faaaantastisk. Den går att koka, steka, fritera, pressa, ugnsrosta, mosa, baka, göra gratäng på.. Glömmer jag något?

2
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00