ANNONS

Bilder från min helg

/

Namnlöst-1

FREDAG: I fredags åt jag och mamma lunch på Råkoko, en hyfsat nyöppnad restaurang som ligger i Åkeshovs Slott. Det ligger bara några enstaka tunnelbanestationer från mig så att jag inte varit där tidigare är en skam.

Råkoko är i varje fall en nästintill helt vegetarisk restaurang med ett naturligt och säsongsbaserat fokus. De har inrett rummet otroooligt fint och erbjuder tre-fyra rätter på lunchserveringen. Jag åt en champinjonsoppa (den godaste svampsoppan jag ätit) som toppades med parmesanchips och rostad svartkål/savoykål, jag minns inte. Mamma åt vegetariska kåldolmar som tydligen också var väldigt, väldigt goda.

Lite dyrare än your average lunch (en rätt kostade ca 140 kr, men då ingick både sallad och bröd innan), men bor du i Västerort och vill komma ut lite såhär i karantärtider? Då är Råkoko perfekt! Jag kommer absolut komma tillbaka.

Namnlöst-1

LÖRDAG: Jag började dagen med träning vid Grimsta utegym tillsammans med ett glatt gäng jag annars brukar gå klasser med på Sats. Det var absolut inte varmt, men kul var det! Efter det bytte jag om och försökte knäppa en bild (sittandes i bilen) på min nya jeansjacka. Det gick, som ni ser, oerhört dåligt. 🙂 Vet inte ens varför jag tar med den bilden i det här inlägget, hahaha. Jaja. Den är typ orange med mörka sömmar och jag gillar den väldigt mycket! Den är från Zara.

På kvällen var Frida, Kim, Sonja och Per över på middag. Jag gjorde hemmagjord potatisgratäng vilket är så sjuuuuuukt underskattat. Det är inte ens jobbigt?? Varför köper man så ofta färdig? Jag har inga bra bilder på gratängen, men kan givetvis dela med mig av receptet om ni vill? Vi drack lite öl/vin, lyssnade på musik och hade det bra.

Namnlöst-1

SÖNDAG: Och gårdagen då.. den var väldigt lugn. På förmiddagen fick jag och Oskar för oss att möblera om lite, haha. Nu när Oskar jobbar hemifrån på obestämd tid så har vi valt att flytta ut matbordet till en ljusare, mer central del i lägenheten. Just nu gillar vi det väldigt mycket!

Efter ett träningspass och en veckohandling landade jag och Oskar framför filmen Australia och hämtpizza.

Har ni haft en bra helg? 

1
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00