ANNONS

Veckans frågor

/

IMG_1419

Q: Alla hjärtans dag – vad äter man???? Vi kommer vara troligtvis tre par och vi ska alltså äta hemma!

A: Kul fråga!! Vi kommer äta middag tillsammans med två kompisar och jag tror vi kör på plock av olika slag. Jag kommer göra min STÖRT goda jordärtkockstoast med tryffel och nån slags tångromspizza i mini-format. Oskar, som jobbar i stan, stannar till på Eataly innan hemfärd för att köpa ostar och chark för de som äter kött. Så mitt tips är alltså: tänk plock!

Q: Min mamma fyller 50 år nästa helg och jag vill imponera med en stor och maffig tårta 🙂 Har du några tips? Minns nån med torkad citron tex?

A: Jag har absolut några tips!!

IMG_9438
Namnlöst-1

Först och främst: det här är den tårtan du syftar på i frågan! Det är en vegansk tårta med smak av citron, passionsfrukt och vanilj. Förutom torkningen av citrusfrukterna så tär den inte så tidskrävande – gör den!!
Recept: HÄR

IMG_0326
IMG_0321

Den här tårtan gjorde jag till Lines student! Den är stor och mättar många, kanske lämpligt för en 50-årsfest?
Recept: HÄR

IMG_0211
IMG_0221

Mjölkchoklad och salted caramel känns ju som ett säkert kort, håller ni inte med?? Toppa med din mammas favoritchoklad!

Recept: HÄR

IMG_9432
Namnlöst-1

Slutligen vill jag tipsa om denna snygging! Självklart ska du inte göra den i form av en påskhare, men du kan göra mallar till bottnarna som ser ut som en femma och en nolla!

Recept: HÄR

72289452_450797432198881_1043091971008102400_n

Q: Hur känns det nu när du slutat skolan, saknar du det? Nått nytt på jobbsökarfronten?  <3 <3

A: Det absolut tråkigaste med att ha slutat plugga är att träffar alla mina vänner så sällan. 🙁 Och vetskapen att dom fortfarande ses som innan, då blir jag nästan lite sotis haha! Sen blir jag absolut lite nostalgisk bara av att se den här bilden (hahahah räknas det som nostalgi om man slutade för en månad sen???), men jag ångrar inte mitt beslut. It was time for me to go!

På jobbfronten går det sakta men säkert framåt…. 🙂

1
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00