ANNONS

Tillbakablick – Vår resa till Italien

/

IMG_8837
IMG_8846

Idag ska vi ta oss en kort promenad down memory lane, närmare bestämt till när jag besökte Rom och Toscana i somras. Vi hade ett väldigt varmt dygn i Rom där vi försökte se så mycket som möjligt. Fontana di Trevi, Spanska Trappan, Colloseum och allt annat känns obligatoriskt ‘when in Rome’.

IMG_8867
IMG_8866

På kvällen hade vi bokat bord på restaurangen Mater Terrae: en vegetarisk restaurang med en stjärna i Guide Michelin. Det var den första växtbaserade restaurangen i Europa som blev belönad med en stjärna till och med!

Vi bokade bord ganska tidigt och kunde därför avnjuta förrätterna till solnedgången, det är ett tips. Och boka bord i tid – också ett tips!

IMG_8865
Namnlöst-1

Bäst på menyn var deras tolkning på Carbonara, deras olika flatbreads och raviolin med rökt ricotta. Jag vill minnas att många av rätterna var ganska enkla sett till antalet ingredienser, men allt var (inte helt otippat) vääääldigt gott. Tack för det, Rom!

IMG_8931
IMG_8913

Resten av veckan spenderade vi i Toscana och det här fantastiska huset. Det låg ganska avskilt vilket var. så. skönt.

IMG_8926
IMG_9191
Namnlöst-1

Vi gjorde vissa dagsutflykter, men höll oss mycket hemma i villan också. Vi lagade fantastiskt god mat på lokala ingredienser, solade, badade, tränade, drack Aperol spritz och bara njöt. Resan till Toscana var definitivt en av mina bästa semestrar någonsin!

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00