ANNONS

Helgens planer

/

Namnlöst-1

Idag är det fredag och min helgkänsla börjar smått komma smygande. Ikväll ska Oskar iväg på gala med jobbet och jag har aktivt lämnat kvällen helt fri från planer. Jag ska verkligen inte göra något speciellt, men just det ser jag väldigt mycket fram emot.

Till middag hade jag tänkt äta rester från gårdagens middag (som ni på bilden till vänster). Utav det som låg hemma i kylskåpet gjorde jag en sallad med ljus soja och rostade sesamfrön, ugnsrostad broccoli med hoisinsås och jordnötter, ris och vegokorv som jag stekt i sweet chili-sås och tomatpuré. Det blev jättemycket ris över och jag har både korv och broccoli som jag snabbt kan laga till.

Till efterrätt tänkte jag avnjuta en av de hasselnötsbakelser (recept: HÄR) som ligger i kylen, gärna till ett avsnitt av Catfish som jag gjorde häromdagen. 🙂

Annars i helgen då? Imorgon ska jag träna och sen åka iväg och titta på en tävling i tyngdlyftning. Imorgon kväll ska jag hänga med Frida, vad vi hittar på är inte helt bestämt ännu. Hoppas ni får en superfin helg!

0
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00