ANNONS

Veckans frågor

/

IMG_9518
Namnlöst-1
Ugnsrostad potatis- och blomkålssoppa – Recept: HÄR

Q: När ska schalottenlökarna i?

A: Oj, otydligt av mig kanske! Löken rostar du tillsammans med potatisen och blomkålen. Jag skar den ungefär lika stora bitar som potatisen. 🙂

IMG_1428
Sötpotatisrösti med salladslök och örter – Recept: HÄR

Q: Vad skulle du servera till?? Behöver lite tips
A: Hmm…. Ugnsrostad broccoli med jordnötter och sesamdressing, dumplings, stekta haricot verts med sojabacon eller något i den stilen!

Q: Gillar inte riktigt att du/ni använder ett uttryck som trump myntat?? Känns lite ofräscht..
A: Den här kommentaren fick jag angående inlägget där jag berättar att podden är tillbaka. Både jag och Andrea uppskattar all slags feedback angående podden, även sån här. Men jag vill bara (ännu en gång) tydliggöra att det kommer vara högre i tak än såhär när vi pratar.

Givetvis betyder inte en sån här referens att vi supporterar Trump – men är inte det helt uppenbart?

IMG_9100
Namnlöst-1
Mathilda Testar: Vegansk ostHÄR

Q: Väldigt intressant, jag vill själv gå över till att äta mer veganskt. Hur mycket kollar du på innehållet i tex nu ostarna? Vilka fetter används istället? Är det typ samma hos de olika tillverkarna?

A: När jag gjorde testet – Nej, då tittade jag inte så mycket på innehållet. Men sedan Alpro ”vann” antipriset Årets Matbluff för sin växtbaserade vispgrädde så känns det väldigt givet att göra i framtida tester. Det är såklart en väldigt viktig aspekt! 🙂

1
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00