ANNONS

Guess who’s back?

/

83382263_10216770178027352_4837209751798415360_o

NI HAR VÄL INTE MISSAT?! Vi är tillbaka. The bitches are back!!

För er som tillkommit det senaste året och inte förstår alls vad jag snackar om så la jag och Andrea ner vår podd i slutet på 2018. Ganska exakt på femårsdagen blev det. Vi kände oss klara med det formatet vi hade då och att podden blivit lite slentrian-mässig. We needed a break, minst sagt.

Nu, ett år senare, så har vi bestämt oss för att göra comeback. En efterlängtad sådan verkar det som och GUD vad glad jag är över det. <3 

Vår nya podd-dag är torsdagar och på första avsnittet (som släpps nu på torsdag) så berättar vi i detalj hur det kommer sig att vi börjar igen. Jag tänker därför inte gå in på det också. Lyssna då, helt enkelt!

mathildaochandrea

Här ser ni vår nya poddbild!!! Vad tycker ni? Jag gillar den suuupermycket! Tidlös och snygg + att vi ser coola ut (viktigt!). Den är fotat av bästa Jacob!

Vårt första avsnitt släpps alltså på torsdag men redan idag hittar ni en liten smygpremiär i er Podcaster-app/på iTunes. Där berättar vi kort om att vi är tillbaka och det är med andra ord inte det riktiga ”vi är tillbaka-avsnittet”, men det absolut värt att kolla in!

PS. Vad tycker ni om vår nya jingel? Lite coolare den med, eller hur? Den är gjord av Ivares!

3
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00