ANNONS

Min helg i bilder

/

Namnlöst-1

TORSDAG: Man skulle kunna säga att min helg började redan i torsdags faktiskt. Då hade vi bara skola mellan 15-17 och vi hade inga lärarledda lektioner på fredagen. På dagen passade jag på att laga mat, resultatet blev min tomat- och saffranssrisotto som ni såg häromdagen.

Efter skolan hade vi tjejkväll hemma hos en klasskompis till mig, efter det gick vi ut! Det blev sent, men det var väldigt kul. 🙂

Namnlöst-1

FREDAG: Här mådde jag verkligen som jag förtjänade…. Jag rörde mig inte ur fläcken på större delar av dagen. Men under eftermiddagen tog jag en sväng till Stadsmissionen i Vällingby för att se om de hade några fina tavlor – och den här blev min för ynka 150 kronor. Nån som vet vad den föreställer? Trodde först att det kunde vara börshuset i Gamla Stan, men efter lite googlande så kan jag nog stryka det från listan.

På fredagen tog jag och Oskar det oerhört lugnt, lagade god mat och tittade på Idol-finalen! Tycker ni rätt vinnare vann?

Namnlöst-1

LÖRDAG: Jag började lördagen med att träna, här ser ni en del av det vi gjorde. Det ser lite rörigt ut för vi var indelade i två lag som räknade ihop sina poäng på slutet (JA, jag var självklart i det vinnande laget). Jag vet inte hur jag ska förklara upplägget på ett begripligt sätt, så jag lämnar det så. 🙂

Efter träningen rörde jag och Oskar oss mot stan för lite julklappsshopping. Det gick ganska bra, men gladast är jag över mitt besök på Fotografiskas butik där jag köpte två posters!

Namnlöst-1

SÖNDAG: Och här kommer två ganska intetsägande bilder från min andra advent! Jag brukar sällan få riktiga julkänslor före min födelsedag, men i år kom de på besök tidigt.

Jag tog det väldigt lugnt igår, liksom jag gjort hela helgen. Jag och Oskar har tittat flera avsnitt av bonusfamiljen, druckit te, satt upp våra nya tavlor från Fotografiska och gått på hans tvillingssysters köruppvisning.

0
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00