ANNONS

Middag på Ling Long

/

Namnlöst-1

Först och främst: Japp, bilderna är fula. Jag kunde absolut ha gjort ett bättre jobb på den fronten. Sorry!

I fredags åt jag och Andrea middag på Ling Long! Här har jag varit förut och ätit lunch, men det här var första gången jag var här för middag. Allt serveras i mindre portioner som är tänkta att dela och vi började därför med lite förrätter som ni ser på vänstra bilden.

Edamamebönorna här är jättegoda och tossade i nån gegga (sorry för äcklig beskrivning men jag vet faktiskt inte vad). Sen åt vi blomkålstempura, champinjonsdumplings och en kall avocadorätt. De två förstnämnda var oerhört goda, går ni hit så är det ett måste att beställa in. Den kalla rätten kan ni skippa, jag tycker inte den var värd 120 kronor.

img_9088

Över till de andra rätterna (högra bilden i collaget högst upp)! Vi åt delvis deras Bang bang, en rätt med Oumph, sesam och jordnötter. Jääättegod, men det visste jag sen innan. Men minst lika vass var deras ”mock eel”, dvs låtsas-ål. Den är gjord på två sorters svamp och serveras med en jättegod sås gjord på soja. En umamibomb!

Slutligen vill jag tipsa om majskolven i brynt smör, den försvann snabbt kan man säga. 😉 Deras sidorätt Mr Green Bean (längst ner till vänster på bilden till höger) kan ni skippa, den var verkligen inget speciellt.

På det stora hela så är jag väldigt nöjd med Ling Long, jag kommer definitivt gå hit igen. Det är åt det dyrare hållet, men man får mycket olika smaker för pengarna. Goda drinkar ska de också tydligen ha – det får jag testa nästa gång!

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00