ANNONS

Helgens planer

/

Idag välkomnar jag en luuuugn och skön fredag. Första på länge som jag inte spenderar i skolan! Vi hade inlämning av våra radioreportage igårkväll och halva klassen har genomgång av dem idag, vissa har på måndag. Jag hör till den senare gruppen och tar därför helg redan nu. 🙂

Förutom ett träningspass nu på förmiddagen tänkte jag tvätta och städa lite. Ikväll ska jag äta middag med Andrea den gamle räven! Vi ska till LingLong och där har jag bara ätit lunch tidigare. Det ska bli kul att se hur middagsutbudet ser ut – och träffa henne såklart! <3

img_7817
img_7823

En annan rolig grej som inträffar i helgen är första advent! Vi brukar ses, baka och äta en julig lunch. Jag kan tänka mig att flera av er behöver lite inspiration på vad man kan laga/baka, så jag tänkte dela med mig av några tips. Här ovan ser ni faktiskt det vi brukar äta till lunch, och kommer äta även i år. En julig pizza toppad med västerbottenost, balsamicostekt rödlök, rostade valnötter och grönkålschips. Vi brukar toppa med lite honung!

Receptet hittar ni HÄR!

img_8172
img_8180

Och baka då? Här är några exempel på vad jag bakade under förra årets adventsbak. Jag har inte riktigt lika storslagna planer i år, men nåt ska jag nog få ihop. 😉

Kladdig (glutenfri) saffranskaka med hallon – Recept: HÄR

Pepparkaksbakelse med vanilj och lingon – Recept: HÄR

0
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00