ANNONS

Inspiration till söndagsmiddagen

/

Är du sugen på nåt gott ikväll, men osäker på vad? Här kommer ett förslag på en tvårätters till ikväll som du slänger ihop snabbt!

IMG_9136
IMG_9143

Vad sägs om bönfritters med ugnsrostad potatis, krämig sweet chili-sås och avocado till varmrätt? Ett tips: Släng i de grönsaker du har liggandes i kylen. Jag brukar ofta stå med mycket smågrejer kvar i kylen på söndagar – då är den här typen av rätt perfekt!

Krispiga bönfritters – Recept: HÄR

img_3946

Jag gör väldigt sällan efterrätt på söndagar, men det är ju inte helt orimligt att bli sugen på nåt sött när man sitter och degar i soffan. Jag har mitt på det torra då jag julbakade i helgen (stay tuned!), men till er andra vill jag varmt rekommendera det ni ser på bilden ovan. Cookie dough-tryfflar med två sorters choklad! De behöver ingen tid i ugnen och knappt nån tid i kylskåpet. Många av ingredienserna har du säkert redan hemma. 🙂

Cookie dough-tryfflar – Recept: HÄR

1
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00