ANNONS

Throwback till LA: Ysabel

/


För två somrar sen åkte ju jag & Andrea på en längre semester till USA och levde loppan.

Jag kollade igenom mitt bildarkiv och kom över bilderna från ett väldigt trevligt restaurangbesök i LAYsabel. Det var ingen vanlig dag vi var där och åt, det var nämligen midsommarafton. Det ville vi såklart fira från andra sidan jorden, även fast det inte blev riktigt som vi brukar göra hemma.


Kolla vilken mysig lokal! Väldigt ljust med fin belysning. Nu håller ju LA:s klimat för att ha halvöppna restauranger såhär, jag fattar att det inte hade fungerat hemma. Men det var väldigt trevligt! Vi skålade i bubbel, midsommarafton i ära.


Och maten då? Vi tog inte lite olika rätter och delade på, tre förrätter och två varmrätter för att vara exakt. Mina favoriter på menyn var bröden med tapenade (brödbitarna var helt nygjorda och orimligt fluffiga), tomatpastan och tryffelpommesen. Jag minns att tryffelpastan var väldigt dyr, som alltid på restaurang, men att den verkligen inte var värd pengarna. Jag vet att färsk tryffel är väldigt exklusivt och att man ”ska” låta den smaken få tala för sig själv. Men att betala över 300 kronor för enbart pasta och hyvlad tryffel tycker jag inte känns värt. Jag vill ha parmesan, sälta, vitt vin, vitlök… Men alla gillar ju olika!

Är ni i West Hollywood på semester så är Ysabel i varje fall en riktigt trevlig restaurang att besöka. Kanske för att spana på kändisar, fira något speciellt eller bara avnjuta god mat i en bra lokal! Tips! 🙂

0
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00