ANNONS

Min helg i bilder

/

Namnlöst-1

I fredags åkte jag hem till pappa efter skolan och satte igång med dagens middag. På menyn stod min asiatiska hotdogs som jag ju skrivit om flera gånger. De gick hem! Receptet hittar ni HÄR. 🙂

I lördags började jag dagen med ett träningspass innan jag tog mitt pick och pack till Grand Hotel. Där firade vi en släkting till mig som fyllt jämnt med ett sk smörgåsbord. Jag var lite osäker på vad som menades med det, men det var en brunchig buffé. Supergott var det!

Namnlöst-1

På kvällen var det dags för Halv åtta hos mig-middag hemma hos Sonja och Per! Sen förra året har vi slopat hela tävlingsbiten, vi ser det istället som ett roligt tillfälle att ses allihopa. I år har varje par fått välja ett land och på det temat lagar man en trerätters middag. Sonja och Per valde Mexiko!

De hade lagat fishtacos, men med friterade bitar av Hälsans köks filéer till mig. Tillbehören var en mango- och avocadosalsa, picklad rödlök, srirachamajonäs och lite grönsallad i botten. Det var oerhört gott! Till efterrätt hade dem gjort egna churros och det var en drööööm.

Namnlöst-1

Och sen kom söndagen! Först åt jag brunch med pappa & co på en restaurang i närheten av där vi bor. Cottinos skafferi heter stället, det är ett stort tips till alla som bor åt Vällingby/Bromma-hållet (det ligger vid Islandstorget). Passar jättebra för middag, brunch/lunch, AW eller om man bara vill svänga förbi och köpa med sig lite egenslagen bea på väg från jobb/skola.

Hursomhelst… Efter brunchen åkte jag till mamma och bakade sju sorters kakor. Det var 100% organiserat kaos. 😉 Mamma har kommit på idéen att göra just detta inför jul, så vi bakade allt igår, fick med oss en varsin kakburk hem och kommer nu frysa in kakorna. Det var i varje fall superkul och receptet på mina favoriter kommer senare i veckan.

Slutligen landade jag och Oskar hemma i soffan lagom till Helenius Hörna. Vi tittade på det och halva Ted Gärdestad-filmen innan vi gick och la oss. 🙂

1
7

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00