ANNONS

Veckans recept: Min bästa äggmacka

/

IMG_0999

Nånting som verkligen går i perioder för mig är det här med ägg. Ibland kan jag inte tänka mig något äckligare, ibland är jag sjukt på sugen på det. Just nu gäller det sistnämnda! Min absolut godaste äggmacka görs på rostad bröd med majonäs, gräslök och mycket salt och svartpeppar.

DU BEHÖVER (till 2 st äggmackor):
– 2 st skivor rostbröd
– 2 st ägg
– Majonäs
– Fryst, hackad gräslök (kan köpas färdig i frysdisken)
– Salt och peppar

IMG_1003

SÅHÄR GÖR DU:
1. Koka ägget i 8 minuter, eller så länge du önskar. Alla har ju olika preferenser, men jag gillar absolut hårdkokta ägg bäst. Skölj ordentligt så de svalnar.

2. Rosta brödskivorna.

3. Ringla ut majonäs på det nyrostade brödet. Snåla inte. 😉

4. Skiva äggen och lägg ut på brödet. Toppa med hackad gräslök och ordentligt med salt och peppar.

Godast är dem på en gång!

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00