ANNONS

Veckans matlista

/


Namnlöst-1

Vad är din favoriträtt?

Om jag får den klassiska frågan om en rätt jag skulle kunna äta för resten av livet, då är det nog Bolognese eller lasagne. Men jag vet inte, det svaret kändes mer givet för något år sedan. Just nu har jag ingen supertydlig favoriträtt direkt. Men det italienska köket är absolut i topp!

Vad har du en craving på just nu?
Just nu är jag väldigt inne på krispiga saker. Rostad lök, knäckebröd och röd paprika till exempel. Häromdagen gick jag runt och dagdrömde om en sallad jag åt på Kitchen & Table i Malmö. Det var en sidorätt som bestod utav romansallad (krispigt som tusan), picklade rödlök, pinjenötter och mängder av parmesan.

img_4324

Vad ska du äta till middag ikväll?

Ikväll tänkte jag laga rotfruktsplättar med nån slags örtig sås. Det här receptet gjorde jag för ett par år sedan och jag kan verkligen rekommendera det. 🙂 Recept: HÄR

Vad är det godaste du ätit under den senaste veckan?
Jag tjatade om min goda söndagsmiddag redan i måndags, men den var INTE dum. Färsbiffar, ugnsrostad potatis och god sås. En gräddsås med mycket peppar är verkligen underskattat. Ännu en craving: massor av svartpeppar

DSC08414

Har du något roligt restaurangbesök inplanerat?

Tyvärr inte! Men högt uppe på listan över restauranger jag önskar besöka är Café Nizza, Glashuset och Calle P.

Vad äter du helst en fredagskväll framför en bra film/serie?
Det där skiftar lite… men jag skulle nog säga popcorn.

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00