ANNONS

Såhär fixar jag mina ögonbryn!

/

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Lyko.

IMG_0811
IMG_0815

Flera av er var nyfikna på hur jag numera fixar mina ögonbryn, så i det här inlägget tänkte jag steg för steg visa hur jag går tillväga. Alla produkter kommer från NYX och just nu har Lyko ett 3 för 2-erbjudande på just det märket. Ni kan alltså få en av dessa tre ögonbrynsprodukter på köpet om ni är sugna på att testa dem. Bara ett litet tips! 🙂

Jag använder mig i varje fall av följande: 

NYX Control Freak HÄR
Det här är genomskinlig gel som man borstar på med en mascaraborste. Med den kan man borsta upp sina bryn och se till att de fastnar där.

NYX Tinted brow mascara (Färg: Espresso) – HÄR
En mörkbrun ögonbrynsmascara! Även den ger stadga till brynen, men inte som Control Freak-gelen.

NYX Eyebrow powder pencil (Färg: Ash brown) – HÄR
En ögonbrynspenna som är ganska smörig i konsistensen. Jag gillar det! Den enda nackdelen är att den därför behöver vässas ganska ofta.

IMG_0788

FÖRE: Såhär ser mina ögonbryn ut naturligt. Inte så fylliga som jag hade önskat. 🙁 Men inget tycks göra stora förändringar på min hårväxt, så jag får jobba med det jag har!

IMG_0795

1. Jag borstar upp stråna med NYX Control Freak. Den sitter som berget när den stelnar och håller verkligen allt på plats.

IMG_0797

2. Sen går jag över till NYX Tinted Brow Mascara som får alla mina tunna och ljusa hårstrån att synas. Den ger brynen ett fylligare intryck helt enkelt!

IMG_0802

3. Slutligen använder jag ögonbrynspennan från NYX! Jag börjar med att fylla i brynets underkant.

IMG_0805

4. Sen fyller jag i delen längst ut. Jag gör lite slarvligt med flit och målar nästan streck med penseln.

IMG_0807

5. Till sist fyller jag i resterande delar av brynen som jag tycker behöver viss komplettering. Här är jag ganska sparsam och lägger bara till lite färg där det verkligen behövs.

Viktigt: Även här gör jag streck, jag vill inte måla något område.

Namnlöst-1

Här ser vi alltså före- och efter! Jag kan tillägga att jag suddade ut kanterna lite efter att efter-bilden togs, framförallt undertill. Men jag tycker på det stora hela att den här metoden får mina bryn att se betydligt fylligare ut än vad de är.

Dessutom är jag klar med båda brynen på max fem minuter!

1
9

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00