ANNONS

3 favoritrecept

/

Då och då gillar jag att titta tillbaka i arkivet och uppmärksamma recept som veeerkligen blivit bra. Det kan annars vara svårt i ett flöde av nya recept att veta vilka som jag gillade extra mycket. Som jag lagat igen, ofta tänker på och sådär.

Här har vi tre bra exempel på riktigt lyckade recept, helt enkelt!

IMG_9665
IMG_9667

Jag vet att jag säkert snackat gott om dessa redan, men mina asiatiska hot dogs är en rätt ni MÅSTE testa. Topp tre godaste jag gjort – absolut. Jag ska faktiskt äta dem i ikväll!

Asiatiska hotdogs med svampröra, sesammajonäs och srirachaHÄR

IMG_0765
IMG_0761

Ett av mina senaste recept är också ett av mina bästa. Den här currypastan med hårt rostad romanesco-broccoli tänker jag ofta på. En perfekt pastarätt måste jag säga!

Currypasta med vitlöksrostad romanesco HÄR 

IMG_0237
IMG_0254

Det här receptet gjorde jag i somras, men under veckan har jag flera gånger gått och tänkt ”Satan, vad gott” om just det här. Friterade tortellinis med tomatsås som dipp. Perfekt tilltugg en fredag som denna!

Friterade tortellinisHÄR

0
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00