ANNONS

Snapshots från min kamera

/

Namnlöst-1
Jacka – HÄR

Meet ny new jacket! Många av er har säkert sett den här på Gina Tricot. Den är i manchester (typ), ganska puffig och troligtvis ganska varm. Jag gillar den supermycket! Vill man ha en lite mörkare jacka så finns den dessutom i mörkblått. 🙂

72289452_450797432198881_1043091971008102400_n

I förra veckan spelade vi in enskilda nyhetsinslag i skolan. Tanken var att vi skulle testa att behöva behärska både ljud, ljus och rollen som reporter samtidigt. Jag gjorde ett inslag om Skeppsbro Bageri som nyligen vunnit pris för att ha Stockholms bästa kanelbulle. Det var jättekul!

Den här bilden skickades jag till mamma när jag satt och redigerade inslaget i skolan. 😉 Här var jag TRÖTT!

Namnlöst-1

Till vänster: Jag har köpt lite nya blommor och vaser hem. Planen är att torka hortensiorna så jag kan ha dem framme läääänge. Jag hoppas att jag lyckas utan att de ruttnar.

Till höger: Imorgon kommer ett recept på en väldigt god soppa! I samband med att jag satt på golvet och fotade bloggbilderna så tog jag en liten behind the scenes-bild. Jag sitter nästan alltid så nära mina balkongdörrar jag kan, där är ljuset absolut bäst.

1
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00