ANNONS

Veckans frågor

/

IMG_0270

Q: Ser riktigt smaskigt ut! Tror du att de håller sig någorlunda om man fryser dem? Tänker mest på smulet och hur det blir då 🤔 har fått en massa äpplen som jag gärna gör mig av med på dessa!

A: Hej! Ja, de är sjukt goda! Jag har aldrig testat att frysa just dessa, men att frysa cupcakes funkar generellt sett bra. Tänk bara på att tina dem i långsamt tempo när du väl ska avnjuta dem, inte i mikron till exempel! Receptet på mina äppelkakemuffins hittar ni HÄR!

Q: Åh vad kul, vad ska du söka för jobb?

A: Mitt absoluta drömjobb tror jag finns på en matredaktion, sen vet man ju inte säkert. Är jag kvalificerad för ett sånt jobb? Kanske, lite beroende på vilken roll det handlar om. Men jag har inte riktigt satt mig ner och kollat igenom annonser, läst på vilka arbetsuppgifter olika tjänster har osv. Jag återkommer när jag har mer kött på benen i frågan. 😉

IMG_0199

Q: På lördag ska jag ha fem kompisar över på middag och jag tänkte göra dina halloumibiffar och egengjord bea till. MEN vad ska jag ha för tillbehör?? Vill inte göra potatisgratäng pga vill ha något lite mer crisp, men pommes känns tråkigt. 🙁 Vill ha potatis! Hjääälp

A: Vad kul!! Och imponerande med egenslagen bea! När det gäller potatisen så tycker jag helt klart du ska göra mina krispiga potatisspett. De tar något längre tid att förbereda, men är helt klart mödan värd. Dessutom är de snygga! Receptet hittar du HÄR.

IMG_8841

Q: Hur tänker du när du lägger upp inläggen för en vecka? Typ hur mycket mat/anant? Jag saknar ibland dina mer personliga inlägg, men jag respekterar såklart om du vill hålla bloggen 100% mat!

A: Jag tänker att jag minst vill ha två recept/vecka, gärna något adlinksinlägg och minst ett inlägg som är mer personligt. Sen ”fyller jag ut” med mer matrelaterade inlägg, exempelvis frågor, åsikter, menyförslag, restaurangtips etc.

Det gör mig jätteglad att ni är intresserade av att se mer av mig i bloggen, men just nu trivs jag verkligen bra med att vara hyfsat opersonlig. Eller såhär: att kunna vara personlig när jag vill och önskar – inte att ni går in på bloggen med förväntan om att få inblickar i mitt liv. För mig är det stor skillnad!

Är det något särskilt slags personligt inlägg ni skulle vilja läsa? Jag tar gärna emot tips! 🙂 

IMG_0245

Q: Kan man göra den här med någon helt annan slags frukt? Typ äpple/päron? Eller tror du den blir bäst med just plommon? 

A: Nejdå den går nog hur bra som helst att göra med annan frukt! Se bara till att ta (t.ex) äpplen i olika färger så du får till den snygga färgkontrasten!

Receptet på plommonpajen hittar ni HÄR!

3
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00