ANNONS

Min helg i bilder

/

Namnlöst-1

I fredags ställde vår lärare in eftermiddagens lektioner för att vi skulle kunna gå på den stora klimatstrejken vid 13.00. Den gick från Medborgarplatsen till Kungsträdgården och jag tror vi var uppåt 60 000 som gick i Stockholmståget! Det kändes sorgligt att se alla småbarn skrika ”Vad ska vi göra? Rädda klimatet!”, jag önskar dem såklart en barndom där inte det står i fokus. Men i övrigt var det både bra och mäktigt!

Bilden till höger knäppte jag på lördagsmorgonen när jag var hos frissan. Jag har sen länge min egen bottenfärg, men färgar längderna ljusare. Vi fixade till färgerna och det blev superbra!

Namnlöst-1

Efter frissan hann jag med en fika med pappa innan jag begav mig mot mamma som fyllde år!<3 Vi lagade vodkapastan som jag lagt upp här på bloggen (HÄR). Den slår aldrig fel! Gullisarna hade dessutom skrivit ut receptet så vi inte missade något steg. 😉

Kvällen spenderades i varje fall hemma hos mamma med släktmiddag. Jag, Rebecka och Oskar blev kvar i ett par timmar och kom hem runt 01.00.

Namnlöst-1

Igår började jag dagen med ett träningspass innan jag tog tunnelbanan till Andrea. Vi möttes på Medis för att köpa mat på MAX, sen åkte vi hem till henne och åt + spelade in en mukbang. Den kommer upp på hennes kanal och jag hojtar när den är uppe!

Efter maten låg jag totaldäckad i hennes soffa, haha. Somnade till flera gånger, men det var oerhört skönt!

Namnlöst-1

Förresten, har ni lagt märke till att jag börjat fixa mina ögonbryn annorlunda på senaste tiden? Troligtvis inte eftersom jag inte lägger upp så himlans mycket bilder på mig själv på bloggen 😉 Jag kör på en betydligt mjukare och mer naturlig look nuförtiden, skulle ni vilja se hur jag gör? Isåfall kan jag såklart fixa ett separat inlägg till det!

Efter min lunchdejt hemma hos Andrea åkte jag raka vägen hem till Rebecka och fikade. Haha, min mage fick minsann inte vila! Där lekte jag lite med mina småsystrar, hjälpte Rebecka att sätta upp tavlor och sen gick vi och handlade. Kvällen spenderades hemma med Rebecka, Oskar, tacos och dokumentären Svenska Fall. Det blev ett väldigt bra avslut på en väldigt bra helg! 

4
8

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00