ANNONS

Höstlista

/

Inlägget innehåller reklamlänkar/adlinks från Gina Tricot.

Namnlöst-1
ByxorHÄR (finns även i svart HÄR)

Förra året, nästan precis på dagen, gjorde jag en höstlista här på bloggen. Jag tycker själv att liknande inlägg är roliga att läsa, så jag svarar på den även i år. 😉 Och förresten, spana in mina nya dösnygga byxor! De kommer från Gina Tricot och är helt perfekta. Helt kär!

1. Beskriv din höst i tre ord
Helt okej ändå.

2. Vad är det bästa/sämsta med hösten?
Oj.. Det absolut bästa med hösten är att man uppskattar fina dagar mer än under andra årstider (jag gör i varje fall det). Det sämsta är väl isåfall att de fina dagarna inte är få.

3. Hur höstmyser du?
Jag äter satsumas och kollar på reality-TV. Jag vet inte varför, men jag blir väldigt ”slappig” under hösten. På kvällarna, helst på helgerna, vill jag bara SLAPPA i soffan.

IMG_7839


4. Vad har du på TO-DO listan just nu?

Boka tandläkartid, boka ett möte med min chef, rensa min skrivbordslåda, åka till tippen, åka till stadsmissionen, söka jobb (!!!!), skriva CV (!!!), skaffa LinkedIn (!!!). Usch, vad jobbigt att få allt framför sig sådär. 🙁

5. Bästa musiken för regniga dagar?
Just nu: E-type! Har ni lyssnat på avsnittet av Fördomspodden där han gästar? Ni måste göra det. GUD vad jag gillar honom! Så oerhört ödmjuk, snäll, sympatisk osv. Just nu lyssnar jag bara på E-Type, haha!

6. Vad tittar du på?
Paradise Hotel, Idol och The Hills.

IMG_0280
7. En höstig maträtt du kommer äta?
Jag vet inte om det här är en höstig rätt, men jag är sjukt sugen på vegetarisk pannbiff med lök en och god gräddsås. Jag funderar på att prova receptet från boken Vegansk husmanskost av Gustav Johansson!

8. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?
Jag hade ganska nyligen börjat på Journalistprogrammet och hade det lite småkämpigt med det. Jag märkte ganska tidigt att den utbildningen skulle kräva mer tid av mig än det jag pluggat tidigare, vilket kändes jobbigt. Nu ett år senare så trivs jag så pass bra att det känns helt okej att lägga ner mycket tid på skolan. 🙂

9. Var hänger du helst under helgen?
Svår fråga, jag vet inte riktigt. Jag gillar nog att variera mig litegrann.

10. Vad har du för höstplaner?
Jag ska prestera så bra jag kan i skolan och helt klart ta tag i hela jobbsökarbiten. Det står högt upp min på lista över prioriterade saker. 🙂

2
7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00