ANNONS

Sneapeak inför torsdagens recept…

/

IMG_0289
IMG_0293

torsdag kommer jag lägga upp ett riktigt höstigt och gott recept som bland annat innehåller de ingredienser ni ser på bilderna ovan. Kantareller, dijon, steklök, palsternacka och mycket mer! 

Jag var lite orolig hur senapen skulle funka tillsammans med svampen, men det gick oväntat bra. Sen tänkte jag att palsternackan skulle bidra med lite sötma, det brukar bli gott i rätter med senap.

IMG_0292
IMG_0291

Det här otroligt lyckade receptet kommer alltså upp på torsdag – missa inte det. Bilderna är dessvärre tagna på kvällen och kvaliteten är inte så bra som den brukar vara. Jag hoppas ni har överseende med det, för jag ville så gärna dela med mig av det här receptet till er. 🙂 Det är ju så himla gott med grytor såhär på hösten!

Har ni någon särkild rätt/ingrediens som ni starkt förknippar med hösten?

1
5

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00