ANNONS

Veckans frågor

/

IMG_8902-2
IMG_8954

Q: Vad är ditt bästa tips när det kommer till att laga vegetarisk när man är utomlands? Ska till Greklan nästa vecka och jag & min fmaij ska bo i en lägenhet. Tanken är att vi ska laga en del luncher och middagar själva osv. Men finns typ Quorn och andra märken där? Tips på vad jag kan laga? 

A: Jag tycker du ska utgå ifrån att inga av de substitut som finns hemma kommer finnas i Grekland. Halloumi finns säkert och det kommer man ju långt på! Men min erfarenhet är att vego-utbudet utomlands är ganska dåligt.

Mitt tips är därför att go back to basics. Grönsaker, rotfrukter, svamp och bönor. Gör fritters, biffar, röror och sånt! Här ovan ser ni exempelvis de broccoli- och blomkålsbiffar jag gjorde under vår semester i Toscana. Recept: HÄR

Namnlöst-1
IMG_9436

Q: Hej, hur många grader gräddar du bottnarna på? 
A: Förlåt, vilken tabbe!! 175 grader ska de gräddas på. 🙂

IMG_9021

Q: Hej Mathilda! Finns du på Linkedin?
A: NEJ – men snart! Jag säger till. 🙂


Q:
Var på ica och såg burken med svampkräm med tryffelsmak, köpte den och gjorde din paj med den i. Succé!!
Så tack för bra recept och tips!

A: Tack så hemskt mycket! Vad glad jag blir. Den är riktigt god den pajen, fler borde testa den!

0
8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00